Nyt fra foreningen

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Kulturlandsbytræf i Tommerup 2016
I 2016 skal Tommerup kulturlandsbyforening igen være vært ved et fælles europæisk kulturlandsbyarrangement. Som mange måske husker, afholdte kulturlandsbyforeningen et træf tilbage i 2009, hvor 400 gæster fra de andre kulturlandsbyer besøgte Tommerup, Tommerup St., Brylle og Verninge over 4 fantastiske weekender.
Kulturlandsbytræffene 2016 er planlagt til følgende 2 weekender:
Augusttræf: 5.- 8. august. Her deltager 6 landsbyer
Oktobertræf: 7. -10. oktober. Her deltager 4 landsbyer

SONY DSC

Forberedelserne er i fuld gang
Foreningen har afholdt to  workshops, og arbejdet med at planlægge og forberede kulturlandsbytræffene er i fuld gang. De aktive medlemmer er nedsat i grupper, der arbejder med forskelllige temaer. Er du interesseret i at deltage i forberedelserne og/eller som praktisk gris under afholdelse af vores weekendtræf - så kontakt bestyrelsen her på hjemmesiden under 'Om os'. Skriv 'hjælp' i emnefeltet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Støtte fra Assens Kommune
Vi kan med glæde berette, at Assens kommune har imødekommet vores ansøgning og har bevilliget økonomisk støtte til vores to kulturlandsbytræf i august og oktober.

Assens kommune har formuleret nye overordnede brandingstrategier, der bla sætter fokus på ”Sundhed, samvær og sjov” under en paraply, der hedder medborgerskab. Kulturlandsby Tommerups to weekendtræf bliver med vores lancering af Villagegames nu en del af Assens kommunes projekt.

SONY DSC

Værtsfamilier søges
Traditionen tro vil vi gerne indkvartere vores gæster privat. Det har været en stor succes gennem årene for både værter og gæster, at de besøgende har boet hos familier i private hjem. Det har givet anledning til mange sjove og spændende oplevelser og ikke mindst dannet grobund for gode venskaber og genvisitter.
Har du lyst til at melde dig eller blot høre mere om at være vært og modtage gæster til overnatning i en eller begge af weekenderne, så kontakt bestyrelsen her på hjemmesiden under 'Om os'. Skriv 'Vært' i emnefeltet.

SONY DSC

Lokale aktiviteter
Når der ikke er arrangementer ude i Europa, så styrker vi sammenholdet i foreningen med lokale aktiviteter. Alle kan være med. Følg med i kalenderen.

 

Seneste aktiviteter:

  • Cafebesøg på ’Gårdhaven’ i Tommerup stationsby sidste fredag i måneden. 
  • Besøg på Møntergården i Odense
  • Gåtur blandt vildheste på Langeland
  • Salsaundervisning
  • Mad og film

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gode initiativer
Er altid velkomne. Har du en god ide til en lokal aktivitet eller bare lyst til at blive medlem og deltage i foreningens aktiviteter, så kontakt gerne foreningen via mail eller på siden "Om os." Vores kontaktoplysninger kan findes i et link nederst på siden.